Undebar & stor publik på min öppna föreläsning i Finspång!

Undebar & stor publik på min öppna föreläsning i Finspång!

Signe Connman Otroligt berörande, peppande och gripande. Du är helt fantastisk. Så mycket känslor. Tack för att vi fick äran att lyssna till dina kloka tankar. Vi skulle nog behöva en liten Christian på våran axel ibland som gav lite goda råd och tips när livet känns lite trassligt!

Malin Ekvall Vilken värme du sprider!många tänkvärda ord och tankar. Tack!

Magdalena Eronn Suverän föreläsning 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 💙Tack för att du delar med dig

Elin Ainerfors Gustafsson Tänkte angående det med beröm. Du förtjänar allt – varenda ett av de fina orden du fått, och även mer. Tusen tack för igår!

Östen Ekvall Tack Christian, tar med mig många fina gåvor och minnen från denna kväll. Låt oss tillsammans hitta det bästa i oss och vi kommer bli fantastiskt framgångsrika, gladare, lyckligare, friskare, piggare, vi kommer ge mer beröm och vi kommer be om hjälp

Sophie Eriksson Så mycket tänkvärt och känslosamt! Viktigt med beröm, be om hjälp och berätta. Ska jag bära med mig i livet. Jag har så många fina och hjälpsamma människor i mitt liv som jag borde berömma mer!

Anna Leijon Tack Christian för en kraftfull föreläsning med mycket tänkvärda klokskaper!

Linda Dyverfeldt Tack för en bra föreläsning och nyttiga påminnelser som jag ska försöka ta med mig ut i vardagen

Ingrid Wastesson Vilken kraft vilken styrka. Den berörde mig djupt. Tack för en bra kväll.

Pernilla Andersson Tack Christian för en bra föreläsning du fick mig att tänka på hur mitt liv ser ut

Caroline Pettersson Tackar också för en väldigt bra och upplyftande föreläsning.

Therese Holmberg Tack för en fantastisk och mycket berörande föreläsning!

Anki Hulthén Många fina kloka tankar delade du med oss i dag.

Marianna Lagrén tack för en mycket tänkvärd föreläsning

Kerstin Rogestam Makalösa fina människa ! Tack