Tack till er som kom på min föreläsning i Kumla!

Tack till er som kom på min föreläsning i Kumla!


Ulrica Wallenlöv Det är du som ska ha tack ❤ Ett stort tack för en så öppenhjärtad och inspirerande föreläsning jag gick därifrån med förändringstankar i huvudet och orden Beröm Berätta och Be om hjälp ekandes inom mig 😉

Marina Carlsson Kraften i förändring… inspirerar. Tack!

Anna Lindahl Rakt in i hjärtat!

Susanne Eriksson Tack för en fantastisk föreläsning! En föreläsning alla skulle gå på. Många tänkvärda saker som sades. Men det var inte bara det som sades som var bra. Det var du och ditt sätt att berätta, som gjorde den så bra. Tack! ☺

Else-Marie Johansson Bara så bra.Tusen tack för en mycket givande föreläsning!!

Elin Beckius‎ Tack för en bra föreläsning i Kumla. Du gav mig inspiration. Många fina tankar och idéer tog jag med mig hem.

Annika Edgarsson‎ Vilken kraft det finns i oss människor när det behövs och när vi är kapabla att ta den tillvara. Den insikten är det jag tar med mig efter denna mycket givande och inspirerande föreläsning. Missa den inte!