Tack och förlåt till en fullsatt föreläsningspublik i Sundsvall.

Tack och förlåt till en fullsatt föreläsningspublik i Sundsvall.

Maggan Lindgren Vilken underbar stund av härvaro, i Nu. Nu är jag i Nu här där jag är. Men igår var Nu ett förtrollande, böljande samspel. Tack till mig själv för klokt, kärleksfullt investerade pengar. Tack till er för att ni var så värda det! Ni är förlåtna!

Therese Rosbach (Åh vad härligt ) tack för en otroligt inspirerande, viktig och ord som träffar rakt i hjärtat föreläsning! Jag menade från hjärtat när jag kom fram på slutet och tackade för en bra föreläsning! Det var verkligen en bra föreläsning tack för att ni fått min hjärna att faktiskt börja arbeta! Ni är grymma!

Bitto Nilsson Tack för att ni delade med er⚘ Mycket tänkvärt att ta med och smälta. Inser dock hur lätt det är att halka tillbaka till gamla, invanda tankebanor Och det finns ingen mening i traumatiska händelser men man kan välja att hitta meningen även efter. Det visar ni med all tydlighet

Karin Berggren Träffande, provocerande, kloka o många tänkvärda ord ikväll! Måste ta med mig allt hem och ”smälta” det hela. Tack för att ni fick mig att fundera o göra en del val. ” åh va härligt ”

Mia Palm Tack för en givande föreläsning. Mycket tänkvärda reflektioner om hur man tar sig vidare och hur man kan hjälpa andra människor vidare. Jag är ingen psykolog men jag är medmänniska och jag har öron att lyssna med.

Jeanette Eklöf Har väl aldrig njutit av att bli provocerad tidigare! Ser nu fram emot djupa allvarliga snack med min hjärna framöver. Att blanda sorg å allvar med glädje å hopp som ni gjorde var mästerligt! Fortsätt smitta världen med er klokskap! Tack för att ni delar med er!

Jeanette Westlinder Tacksam att ni bekräftade i kväll att jag gjort många rätta val för att ta mig vidare efter sorgen. På god väg mot glädjen efter sorgen. Försöker att bemästra den inre rösten som har svårt att vara tyst ibland. Tack för i kväll.

Tommy Henriksson Kommer att tänka länge på en del ni sa, tack för uppvaknandet 🙂

Kristina Kicki Cedermark Tack så ❤ för kvällens föreläsning med Er. Mycket träffande tänkvärda ord ni tog upp så igenkännande Jag är så tacksam och glad för att ni fiiinisar delade med Er av Ert budskap ikväll. ❤

Camilla Hjältman Skulle vilja höra mer av mer! Ni kompletterar varann, å snygga är ni ju också

Maja Maria Så glad att jag valde att gå och lyssna på dessa 2 fantastiska män. Fick en massa tankeställare, inspiration och tips för att leva som en gla’ skit. Tack för att ni finns och förgyllde en kväll för mig.

Katarina Holgersson Tack för en bra kväll! Det bästa var nog att ni var så snygga!

Ida Åsell Väldigt lärorikt och intressant !! Fick sig ett gott skatt

Erika Henriksson Tack för en fantastisk föreläsning

Karolina Lindström Hur bra som helst va ni

Cristina Carlson Helt underbar kväll

Suzanne Frost Det är du Pontus-fantastisk tack för en fin kväll och jag gillar verkligen alla perspektiv, din energi och humor Christian- ditt lugn,din coola humor och självutlämnande berättelse om det som hänt och som händer nu- underbart och samtidigt sorgesamt/arbetsamt att försöka förstå och relatera till. Glädjen gör livet☀️tack till er båda och all välgång