Suverän publik & respons i Kristianstad 25 maj.

Suverän publik & respons i Kristianstad 25 maj.

Kristianstad
Martin Helgesson Tack för en fängslande föreläsning!👍👍
Din berättelse fick mig att få gåshud vid flera tillfällen.

Mia Malmberg Vilken energi och styrka du förmedlar. Helt fantastiskt.

Gunilla Alvarsson Tack för ett jättefint framfört föreläsning. Så många kloka ord som jag kommer att ta med mig. Och jag ska inte säga förlåt nästa gång jag blir påkörd på Ikea av en rullstolsburen person😁 om och varför landet ska jag undvika. Och försöka be om hjälp oftare. Men först köpa små varför inte lådor till mina kollegor på jobbet. Christian du har en väldigt behaglig röst att lyssna på det är mitt beröm till dig idag. Tack.

Eva-Lotta Eriksson Som två resor och ändå en enda. Min genom din. Olika händelser. Lika faser och funderingar och upptäckter. Insikter. Styrkor. Ibland blir det nog landet om och landet varför ändå. Sen vidare och uppåt igen i det som överskuggar allt. Kärleken till livet. Tack för en berörande föreläsning. Du är en stark människa. Med ett väldigt ödmjukt hjärta och en vacker själ. Bra och känslosamt avslut med familjebild underbar kärlekssymbol. Vilka Sötnötter till kids och fru me 😊☀️❤️ tack! Mycket gav det att fundera och reflektera över.

Eva Ringdahl Tack Christian för en fantastisk kväll. Du har ett otroligt inlevelsefullt sätt att beskriva dina upplevelser på. Du förmedlar trygghet,lugn,hopp och inte minst glädje. Mycket starkt👏Önskar dig lycka till i framtiden .

Susann Larsson Tack Christian för en mycket givande och inspirerande föreläsning där du på ett mycket lugnt och positivt sätt förmedlade ditt liv och erfarenheter på ett humoristiskt sätt därav fnisset när du ”fick möte”

Mikaela Glader Helt underbara ord du sa ikväll..
Du fick mig o inse att man är inte svag för att man be om hjälp❤️ fortsätt med det du gör,du gör det förbannat bra👍

Ingrid Johnsson En fantastisk föreläsning – ett varmt tack för att du delar med dig Emoji heart Du kan verkligen fånga och beröra din publik med din livshistoria och dina budskap. Det gav mig nya insikter och tankar.
Jag hoppas att du kommer tillbaka till Kristianstad med en ny föreläsning snart igen Emoji smile

Birgitta Servin Tack för Föreläsningen som var Positivt Fantastisk har det Tufft Själv inom Familjen så Tack för att Du Gav mej Ny Kraft att gå vidare. Du Strålar med en Självkänsla så Vacker på Scenen Underbart att se 🌟💖🌟🌞🍀😇

Caroline Åkesson Larsson Tack för en inspirerande föreläsning. Ska hålla mig ifrån landet Om och Varför.

Anita Olsson Fantastiskt att höra , o framförallt livsgnistan. Lev väl o njut av dagen.🍀❤️🍀

Mathias Jonerelv Helt underbar föreläsning, mycket inspiration togs mä hem. Emoji wink

Jeanette Persson Tack för en fantastisk föreläsning!
Mitt motto : varför inte 😄

Erica Barrdahl Tack för en mycket givande föreläsning