Stort tack till alla Karlskogabor som kom på min föreläsning!

Stort tack till alla Karlskogabor som kom på min föreläsning!


Helena Hietala Jo tack så himla jäkla mycket!! Det var den nattsömnen. Mina tankar har vandrat och gnagt hela natten efter gårdagens föreläsning!! Du satte ord på många frågetecken och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå ens ett uns av vad du har gått igenom även om vi fick ett litet smakprov igår. En klok människa sa till mig en gång när jag jämförde min ledsenhet med någon som hade det ”värre” att du är ditt eget trauma ,öde, liv, plåga, situation närmast. Alltså , jämför inte din ledsenhet med någon annans. Jag blev väldigt inspirerad av din föreläsning och idag på vårt jobb ska jag och mina kollegor som lyssnade igår göra en tavla att sätta på väggen med dina TreB. Tack för en givande kväll💔👍

Jessica Delén Super intressant och berörande föreläsning 🌟 Tack för tänkvärda ord 🙏🏻

Anneli Söderqvist Mycket bra saker att ta till sig och ha i åtanke både i arbetslivet och på fritiden. Tack för ikväll.

Linda Svensson Tack för en underbar föreläsning ikväll. Många tankar vandrar och tack för många tänkvärda ord.

Maria Näslund Tack för att du kom till Karlskoga! 👍 Vältalat och snyggt presenterat! Gav både perspektiv och inspiration! 🌟

Britt-inger Bergström Många tänkvärda ord…Tack för igår kväll….(y)

Evelina Birath Tack för många tänkvärda ord.

Simone Larsson Många tänkvärda ord 🌹. Tack för en bra föreläsning

Weronica Karlsson Supertack för idag – kanon verkligen! ❤

Anina Jansson Tack för en fantastisk föreläsning ❤

Annica Leandersson Tack för en berörande föreläsning!❤️👏

Linda Häll Berörande och tänkvärda ord 👏