Såå härlig publik på suveräna Scalateatern i Karlstad!

Såå härlig publik på suveräna Scalateatern i Karlstad!

Veronika Johansson En mycket givande föreläsning! Christian stod för den inspirerande delen och man blir verkligen fascinerad av ditt mod och din kämparglöd. En riktig förebild! Pontus stod för den provocerande och nytänkande delen. Provokation kan verkligen vara nyttigt om den utförs på rätt sätt och efter var och varannan sak du sa, så ville jag bara ställa en motfråga och inleda en diskussion med dig. Självklart gjorde jag inte det eftersom jag fortfarande har kvar min box runt mig
Tusen tack till er båda! ❤️

Sofia Wiktelius Tack för en tänkvärd, känslomässig, provocerande, och inspirerande föreläsning där jag fick jobba med att komma utanför min comfortzone! Ni är två personligheter som kompletterar varandra mycket bra, fortsätt med det! Nästa gång ska jag stänga av mitt larm innan föreläsningen Nu ska jag lära mig att leva ännu mera i nuet!

Lena Wenngren Tusen tack för en mycket inspirerande och reflekterande kväll Bla tar jag med mig dina 3 B

Gunilla Nordqvist Berörande och tänkvärd föreläsning som många/alla borde gå på. Tack!