Referenser - sagt om Christian Wass

REFERENSER

"Ibland är det bra med perspektiv. För även om vi dagligen och stundligen i våra arbeten kan stå inför stora och krävande förändringsprocesser finns det andra som tvingats hantera mycket större förändringar. Christian sätter ord på det svåra och ger perspektiv på att all förändring börjar och slutar med din egen vilja att nå nya mål."

Olov Carlsson, divisionschef nyheter & sport, SVT

”Ett stort och varmt tack för ditt föredrag för oss på Nääs Fabriker. Det väckte mycket tankar, precis som avsikten var, och blev en väldigt bra inledning på vår planeringsdag.”

Björn Öhberg, klinikchef Folktandvården Partille

"Christian var en mycket engagerad talare som greppade tag i våra besökare på vårt frukostseminarium. Enkelt och kärnfullt framfört. Ingen var oberörd.”

Jon Josefsson, vice vd/regionchef Komet

Christian tog oss på ett sakligt och ändå personligt och humoristiskt sätt med på den resa han har gjort i livet och fick oss alla att stanna upp, förundras över kraften vi människor besitter och tänka igenom vår egen situation och hur vi förhåller oss till den. Christian är en mycket skicklig föredragshållare, som jag varmt kan rekommendera.”

Annika Hofsten, regionchef, Vectura

FLER REFERENSER

Svenska kyrkan

Forma Publishing Group

Studie-förbundet Vuxenskolan

Peace & Love

Arbets-förmedlingen

Kils Energi

Trygghets-rådet

 Swedbank

Mikael Ljungbergs minnesfond

Vestre viken sykehus

VD Trusten

Svensk Handel

Trafikverket

Drammen Naeringslivs-forening

Arbetslivs-resurs

Göteborgs Stad

Företagarna

Folktand-vården

Västsvenska Industri- och Handels-kammaren

Ineos