Publikrekord och underbar publik i Upplands-Väsby! Tack för att ni kom!

Publikrekord och underbar publik i Upplands-Väsby! Tack för att ni kom!

Malin Karlgren HÄFTIGASTE JAG NÅGONSIN UPPLEVT! Mycket tårar men även väldigt mycket skratt! En underbar föreläsning som blandade ihop glädje, sorg men även allvar och har absolut lärt mig mycket under dessa timmar som jag ska ta vara på och använda mig utav! Christian Wass, den enda människan på jorden som fått mig o sitta blixtstilla i flera timmar på samma plats utan att börja vrida o vända på mig i stolen, DESSUTOM den enda människan som har gjort så att JAG(!!!!) drabbats av tunghäfta.. Christian jag vill vara ärlig och säga att DU efter bara några få timmar, lyckats bli en STOR förebild för mig!!

Elisabeth Laitila En underbar föreläsning Christian, vilken styrka du visar, grymt imponerad. Du levererade mycket tänkvärda ord som jag tar med mig 💕. De 3 B:na kommer att sitta på mitt teams witeboardtavla i morgon 👍.

Anna Celinski Härlig blandning av skratt tårar och reflektion. Du bevisar att människa är kapabel av stora saker även i svåra situationer. Önskar dig all lycka och fortsätta framgångar.

Ofe Ståhl Du bevisar att ”Inget är omöjligt” som Gunde en gång sa. Så sant! Under kvällen fylldes salen av kärlek, tårar, funderingar och inte minst sanningar. Tack!

Magda Ayoub Stort tack Christian för en fantastisk föreläsning. Du är verkligen en inspirerande person för många som har hamnat i liknande situation. Jag tog med mig BBB ( Beröm, Berätta och Be om hjälp). Stort lycka till i fortsättningen i livet 🙏

Janita Frisk Blomberg Tack för en fantastisk föreläsning som gav väldigt mycket. En ögonöppnare för den egna vardagen. Frågor som man kan fundera över och funderingar kring vad man kan förändra hos sig själv. Definitivt en föreläsning jag varmt kan rekommendera till andra att gå på 💞

Camilla Kargus Tusen tack för en föreläsning som verkligen från första ögonblicket både engagerade och inspirerade.

Malin Rosell Tack för en fantastisk föreläsning som gav många tankar och känslor. 🙏🏻💕🙏🏻

Maria Lasu Nylund Tack för en stark föreläsning blandat med skratt och allvar…❤🌻

Bo Permerius Tack för en innehållsrik och överraskande föreläsning om möjligheter att nå sitt mål.

Ann Landberg Norr Allvar blandat med humor och tänkvärda ord att ha med sig i vardagen! Mycket bra!

Lena Elverskog Gick igenom hela mitt känsloregister ikväll 🙃 Tack för en suveränt bra föreläsning!

Lena Malmström Tack Christian för att du delar med dig – jag rekommenderar andra att boka 👏🏼💐

Helena Bohman Tack för en underbar föreläsning. Jag bär med mig de tre B-na in i min nya vardag!❤️

Nina Dahlqvist Tack för en inspirerande kväll allvar och humor blandat! 3 B tar jag med mig och sprider vidare.

Malin Wellner Allvar skratt o tårar 💕💕 tack för en fantastisk föreläsning! Tar med mig dom 3 B-na in i vardagen.

Evelin Mehany Eriksson Tack för en fantastisk föreläsning 🙏🏼 allvar, skratt och tårar 💗

Madeleine Stridbeck Tack för en mycket bra föreläsning med många tänkvärda ord ❤️

Sanna Takman Fantastisk föreläsning! Ger mig kraft för framtiden.

Andrea Malinen Tack för den fina föreläsningen och för BBB! Vilken styrka! 😊😊😊

Julia Blom Tack för en fantastisk bra föreläsning! ❤

Jessica Frisk-Nelson Tack Christian! Du är en riktig väderkvarn ❤️

Lina Bråtman Tack för en underbar kväll! Vilken talare och underhållare du är💛 Det gick rakt in i hjärtat. Jag upplevde min systers trauma igen på plats som har liknande erfarenhet och men ingen reaktion på plats, det kom sen, behövligt💛 BBB!

Karin Adamsson Tack Christian för att du delar med dig. Jag har berättat om dig och din föreläsning för alla. Jag har fått folk att skratta, gråta och inspireras av dig och din historia. Du är en fantastisk själ. Tar absolut med mig de tre B-na. 💖