Läsarkraft: "Behandla andra som du själv vill bli behandlad"

Läsarkraft: ”Behandla andra som du själv vill bli behandlad”

Tänkte berätta min historia i livet som format mig till den jag är idag – på gott & ont! Alla har vi vår ryggsäck med oss – tung eller lätt.. Min har varit väldigt tung men idag 5 år senare så bär jag inte den längre med vånda utan har tömt en hel del på vägen fram!

Min historia börjar i juli -99. Jag springer på min livspartner ( trodde jag) i Malmö en härlig lördag kväll! Jag var världens lyckligaste kvinna.. Ännu lyckligare när han flyttade in till mig o mina två flickor ett år senare. O den allra lyckligaste i världen när vår gemensamma dotter föds i okt -01!!

Jag är förblindad av kärleken o trodde att allt var så bra som det ska vara i en familj.

Men min sambo kör ett dubbelspel med andra kvinnor o han gör det med bravur o lyckas lura mig gång på gång med olika förklaringar till varför han jobbar extra – varför han måste iväg o jaga för jämnan! O jag var godtrogen som tyckte synd om min sambo som var utarbetad (!) o behövde vila upp sig med lite jakt.

Ballongen sprack i januari -2009. Då uppdagades det att han bedragit mig med 4 olika kvinnor genom åren – i mars-09 fick jag reda på 4 till o i juni-09 fick jag reda på 4 till!! Totalt 12 st o då är det inte alla.. Dessa kvinnor var bla vänner, arbetskamrater, grannen o andra som jag inte kände!! Mitt liv tog slut & jag kunde knappt resa mig..

Hur bearbetar man så många utan att trilla ihop helt?!

Ja med god hjälp av terapi – vänner – o en fin familj så överlever man. Idag mår jag bättre än på länge men såren finns kvar – han har stulit en del av min självkänsla samt plockat fram dåliga sidor som jag aldrig haft innan o trodde inte att jag hade dom! Idag är han ingenting mer än en pappa till min dotter & han ångrar sig idag men det var jag som gick med flaggan i topp & det är jag glad för!

Mitt motto är: Behandla andra som du själv vill bli behandlad & det är noll tolerans med otrohet!