Läsarkraft

Läsarkraft

Lasarkraft-1508

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitt liv har inte varit lätt, det började i skolan där jag blev kränkt, och ifrån tagen allt jag älskade att göra. Bowling var det fel på det blev för mycket och man fick ingen frihet nej inte ens på rasterna, jag blev medtagen in i ett klassrum med en kvinnlig lärare som skulle prata med mig om en sak som jag hade gjort och jag visste inte vad det gällde just då, tills hon säger att jag får inte göra det jag behöver för att må bra, jag får inte göra saker ens på rasterna som får mig att må bra och hon sa det att hon skulle titta in genom klassrumsfönstret för att se så jag inte satt och gjorde något på datorn jag inte fick, alltså som att skriva fritt om ett ämne eller arbeta med det jag ville.

Jag tvingades skaka hand med läraren för den hade ställt ett hemskt ultimatum på mig och läraren hotade mig genom att säga” Om du inte skakar hand med mig ska jag aldrig mer lita på dig”. Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde genom min skolgång och jag tror ingen förstår hur jag haft det i skolan och vilka men det ger mig för livet.

Jag blev nedtryckt i skorna av lärarna och dom behandlade mig som skit, varje dag när man kom dit var ett helvete, jag kände mig vöervakad och fick smyga ut på rasterna i hopp om att inte läraren skulle se mig och kolla upp mig var jag var på väg.

Jag lärde mig inte så mycket under skoltiden för jag blev så illa behandlad av lärare och det värsta är att hon är för stolt för att säga förlåt och inte ens bryr hon sig att hon har varit så elak och kränkt mig och gjort saker mot mig som kommer sätta sina spår för alltid. Det går att gå vidare i livet men glömmer gör man aldrig och jag gråter fortfarande när jag ser tillbaka på dethär.

Jag vill inte att ni ska tycka synd om mig jag vill att ni ska förstå hur vissa lärare är och vara försiktiga så ingen annan råkar ut för samma sak i skolan.

Jag har nu ett bättre liv där jag ofta är glad och känner mig bra, men ibland när man tittar tillbaks på hur det varit är det inte lätt då blir man ledsen igen.

Jag bär med mig dethär genom hela livet och håller på och bearbetar det undan för undan i den takt det går. Jag lärde mig en sak och det var att aldrig ge upp vilket jag inte heller gjort!

Idag är jag brottsutredare och trivs med det och kommer jobba med det länge!