Läsarkraft

Läsarkraft

Lasarkraft-1508

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är ingen poet eller bokskrivare . Men jag ska berätta i korta drag.

Jag är uppväxt med en missbrukande mamma . Vi flyttade rätt så ofta långa sträckor blev lite rotlös . När jag va femton träffade jag en kille och min mamma fortsatte flytta. Jag stannade kvar hos han. Vi fick två barn, levde ihop i tolv år mycket destruktiv förhållande med fysisk. Och psykisk misshandel och jag eller om det va missbruket som hittade mig vet jag inte?

Hamnade på behandlingshem vid 27 års ålder. Träffade en ny man. Som jag fick två barn med. Han misshandlade mig psykiskt och ja detta är så svårt att skriva men utnyttjade min äldsta dotter sexuellt i 2-3 år från det hon va 7 till 10 år. För ett och ett halv år sen hängde han sig . För att allt kom fram han hade escorttjejer i varje stad han jobbade. mm.

Dom äldstas pappa dog för 8 år sen . Så mina barn förlorade sina fäder i samma ålder dom äldsta när dom va 14, 15 år och nu dom yngsta när dom va 14, å 15. Innan min man hängde sig tog han bort alla livförsäkringar, försäkringar på huset och mycket mer. Men jag kämpade vidare.

Träffade för ett halvår sen en man jag verkligen blev förälskad i och trodde att nu vänder mitt liv . Då visar sig det att denna man är av samma kaliber som dom två andra som bedrog mig och fysiskt och psykiskt misshandlade mig. Men jag fick upp ögonen för det och sa adjö hur ont det än gjorde och gör.

Idag två veckor senare har jag funnit en ny vän hans ex och hans lilla son som jag får förmånen och ta hand om. Min tillit har blivit kantstött. Men jag är och varit drogfri i sjutton år, jag har fyra underbara barn och deras respektive plus en ny vän och ett härligt bonus barn och jag älskar livet det är genom alla käftsmällar som jag brukar uttrycka det som vi lär och växer .