Läsarkraft

Läsarkraft

Lasarkraft-1508

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kom som adopterad i från Colombia och var vid 6 år. Bode på barnhemmet ”Fana” som finns kvar än idag.

Det som aldrig kommer att försvinna för mig är att va me och se, när ens vän blir skjuten och har svårt med smällare och skotthjud. Är rädd än i dag! Mina adoptivföräldrar här i Sverige fick det svårt att förstå mig och jag blev mycket mobbad samnt att jag hade svårt att förstå, ett så kallat ” problem barn.” Jag blev stämplad som det” svarta fåret”. I familjen och är så än i dag.

Medans det går så bra för min bror här i Sverige Johan som ska vara med på ”spårlöst” i teve nästa söndag. Jag är glad för han har klarat sig så bra. Jag var en värsting i skolan och hamnade ett tag, när det var värst hos min ” bonus pappa Olle” Jag hade många gånger tänkt att ta livet av mig. Bode ett bra tag hos ”pappa Olle ” Han finns än i dag i mitt liv och blev min räddning i livet då.

Flyttade hemifrån tidigt och Bode med min första pojkvän i Brandbergen, höll i fem år. Har slitit med jobb för att klara mig. Sen träffade jag mina två barns pappa och jag var mamma till två barn också märkte jag att mitt ex levde bara på mig och att jag skulle sköta allt. Fick nog av honom, när han gömde hyran och blev för hårdhänt mot mig och tog mig sist i kragen och sparka ut honom. Som jag ej ångra.

Sen var jag ensam i ca två år och sen kom min älskade nuvarande sambo Kim in i mitt liv och jag flyttade hit till Strängnäs och tyvärr så har vi haft tre missfall och det gör så ont i själen. Kämpar och sliter varje dag för att överleva.
———————————————–
Kvinnan som skrivit texten vill gärna ha kontakt med andra med liknande erfarenheter. Gör som vanligt. Anmäl ditt intresse att hjälpa till genom att skicka ett meddelande på sidan med din mejladress eller mejla mig på info@christianwass.se
Tillsammans gör vi skillnad!
Christian