Läsarkraft

Läsarkraft

Läsarkraft-1508

Ödet

 

Flera år tillbaka blev jag kär i en kille. Redan vid första ögonblicket kunde jag se all min framtid med honom. De oskyldiga ögonen och glimten i hans ögon ledde till förhoppningar om en lycklig framtid tillsammans. Efter ett år skapades en enorm vänskap mellan oss som ingen kunde krossa. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Plötsligt omvandlades vår vänskap till en kärlekshistoria. En tragisk, underbar, lärorik och spännande historia.

 

När vi hamnade i en enorm konflikt lämnade vi varandra i flera månader. Månader som var fyllda med tårar, ånger, skuldkänslor och hopp.

 

I vårt förhållande krävdes det någon som ska ta ett steg framåt. Jag valde steget. Den enorma steget löste allt! Ingen konflikt eskalerade mellan oss och känslorna som vi har haft i flera år återkom.

 

Vi spenderade flera timmar tillsammans och för varje dag ökade känslorna. Under X kvällen fattade han ett beslut. Ett beslut som jag hade förväntat mig. Ett beslut där jag kunde avgöra all min framtid med. Ett beslut som skulle bli verklighet…

 

Han bestämde sig för att berätta om känslorna som han har haft för mig i flera år och att vi ska tillbringa vår framtid tillsammans. I ett hus under samma tak skulle vi skaffa barn och uppfostra dem med all kärlek.

 

Min dröm blir verklighet!

Nej! Min dröm blev inte verklighet!

Vi kom ifrån två olika kulturer, två annorlunda familjer, två olika nationalitet och det skapade ett hinder för oss.

Det kvittar hur än man blir kär i någon så ”ska man inte” bryta normen som finns i vår kulturer och samhälle. Tack vare normen har vi lämnat varandra… Hoppas med all hopp och tro att vi återförenas tillsammans i framtiden.

 

Ett liv utan din kärlek är som en fisk utan hav. Vi försöker att bearbeta vår kärlekshistoria. Vi har skapat enorma minnes värda stunder tillsammans. Dessa minnen kommer definitiv att talas för mina barn. Hoppas att vi syns igen. Älskar dig