Kanonpublik på kvällens öppna föreläsning i Hässleholm!

Kanonpublik på kvällens öppna föreläsning i Hässleholm!

hassleholm
Tomas Olsson Tack för en kanon bra föreläsning i Hässleholm ikväll.
Med vänlig hälsning,
Invalido framför dig 😉

Charlotte Wernersson Tack för att du ville dela kvällen med oss. Många tankar men även ” jag har kraften” och kan fortsätta arbeta vidare med hjälp av de tre B. Både privat och i arbetsrelaterade förändringar. Tack!

Jessica Martinsson Tack för tankeväckande timmar. Många aha påstående.
Glöm inte se över dina väderkvarnar så de håller länge i samhällets stormar❣❣❣

Lina Windh Tack så mycket för en inspirerande kväll🌹 Fick många tankar med mig hem bla att jag personligen bör tänka mer på mig själv mer☺👍 Be om hjälp!🙈 Blev en del av en sorg jag inte bearbetat själv på något sätt. Jag förstod en stor del i dina känslor men har alltid haft kraften att hantera det mesta. Vi är inte ensamma och du har även mig.

Heléne Zettervall Tack för en mycket inspirerande o klok kväll. Många tankar tar jag med mej hem ❤

Fredrik Tegeborn Dem tre B!! Klockrent! Stort tack för en riktigt bra och inspirerande föreläsning Christian, mycket att ta in ☺👍

Pernilla Oxler Tack för en bra föreläsning! Många tänkvärda ord att ta med sig och använda !

Ann-Catrine Bruhno Tack för en kanonkväll. Så mycket god energi du förmedlade.

Paula Svensson Tackar också för en tankeväckande kväll….dina tre B ska jag ha i tankarna framöver! 😀👌🏼