Kanonkväll i Uppsala!

Kanonkväll i Uppsala!

Härligt positiv stämning i Uppsala ikväll. Tack för att ni ville dela den med mig!

pub

Kommentarer från åhörarna:

Viktoria Haern Tack för en inspirerande föreläsning med väldigt många tänkvärda ord.
Jag vill så gärna ha det citat du hade med i början som innefattade vad vi gjort och vad vi lärt oss.

Ett av mina viktigaste talesätt i mitt liv som jag ofta upprepar är ”idag är första dagen på resten av mitt liv” det hjälper mig att göra det bästa av det som är här och nu och som du säger hitta min kraft.

Lotta Berlin Tack SÅÅ mycket för en givande och värmande kväll Allt handlar om oss själva, det tydliggjorde du än mer för mig ikväll Stor kram från mig och min kärlek

Madelene Karlsson Inspirerande och härlig föreläsning. Lärorikt och igenkännande på samma gång. Vi har kraften, värt att upprepa. Tack för en givande kväll! Komplimanglåda ska införskaffas Smiley smile

Elisabeth Lindmark Tack Christian..för en ännu mer givande kväll denna gång…upplevde dig förra gången du var i Uppsala åxå….livet har rullat på sedan dess och denna gång såg jag än mer tydligt och kunde relatera och se i nya perspektiv…i mitt eget liv …tack för din inspiration…och förmedling av det positiva som finns där..i allas liv..

My Liljegren tack så jättemycket för en underbar föreläsning! du är en väldigt stor insperation för mig och min familj!

Mari Mimmi Karlsson Lärorikt och en mycket bra föreläsning🏼Mycket man kände igen..Vi har kraften!!!..Fick kraft genom denna givande kväll..🏼🏼

Katarina Jansson Tusen tack för en trevlig och inspirerande kväll.

Ingela Blomgren Super bra föreläsning, mycket som snurrar i mitt huvudet. Hur jag kan ta vara på alla tänkvärda ord.