JAG KÄMPAR FÖR ATT INTE GÅ I DERAS FOTSPÅR.

JAG KÄMPAR FÖR ATT INTE GÅ I DERAS FOTSPÅR.

Lasarkraft-wp

En känsla jag bär på å har burit på i många år..

Sedan barnsben så har jag blivit bortstött av min egen far min egen mor pga deras drogande deras val. Hamnade i flera fosterhem vissa var bra vissa var mindre bra. Till slut vid 7 års ålder fick jag ett hopp ett inre Hopp jag fick komma hem på heltid till min mor å min styvfar i ett nybyggt hus på landet i Flen, började 1:an å allt var frid å fröjd men den lyckan dog ut

1992 då vi fick hembesök en tidig solig morgon av mammas knarkar kompisar som beskyllde mor å min styvfar för att tagit av knark som legat gömt vid våran sommarstuga.

Hem besöket slutade med avkapad telefonkabel men ett mirakel skedde mamma fick gå ut med oss för sin knarkar kompis som hon känt längst å när vi går på bil vägen så skriker mamma till mig å min bror spriiiing med nöd å näppe så var grannarna hemma då vi fick en bil efter oss men vi hann in. Å Gud var med oss där. Min styvfar var ensam kvar i huset å han nämner jag inte gärna då han visade sig vara äckel gubben vid mina senare år.

Efter denna händelse så fick vi hemlig identitet fick inte vara med i skol katalogen. Resultatet av flera år av ”flykt” men ändå ett försök till ett normalt liv slutade den 2 juni 1997 då min mor valde att ta livet av sig å lämna mig som 14 åring och min bror kvar med äckel gubben som jag idag kallar honom men som vi blev fria ifrån jag å min bror.

Efter hennes död så eskalerade allt skol betygen i botten utanförskap övergivenhet alla känslor man kan känna men IDAG vet jag att hon gjorde sitt själviska val dels för att hon orkade inte mer å dela för att rädda mig å min bror.

Idag har jag förlåtit henne och det är en stor befrielse men känslorna kan återkomma å minnesbilder kan komma tillbaka men etsas inte kvar lika länge längre. Min pappa gick bort i drogernas rus för förra julen även han orkade inte mer. Därför har jag valt att kämpa för dom båda när jag vill ge upp så tänker jag på dom kämpar för att inte gå i deras fotspår…

Kämpar med mig själv vareviga dag mot mina demoner som vill sänka mig. Vill en dag få hela vingar!

Annons-sida-wp-bred