JAG FINNER STÄNDIGT NY KRAFT ATT TA MIG VIDARE

JAG FINNER STÄNDIGT NY KRAFT ATT TA MIG VIDARE

Att finna sin egen kraft….

Jag är 44 år gammal och har levt ett krokigt liv minst sagt. Om man nu kan benämna det så…

Mina föräldrar är döda sen lång tid, min mamma gick bort när jag fyllt 10 och pappa dog på samma sätt när jag var 25. Självmord. Svårt att förstå för många, varför en människa tar sitt eget liv. Även för mig, som reagerade med ilska och jag klev ut på en farlig väg som tonåring. Räddningen för mig, det var min nya familj, min släkt som tog mig och min bror under sina vingars beskydd när jag var 7 år gammal och min bror 8 år. En vanlig, normalt fungerande familj.

Jag och min bror fick chansen att få växa upp i en lugn o trygg miljö, bland människor som stod oss nära, som förstod och som älskade oss. Som vuxen har mitt liv varit tuffare. Dåliga relationer och män som förstört min tillit till människor, har fått mig i obalans i livet. Men jag har en grundstyrka inom mig….en trygghet som gör att jag ständigt finner ny styrka att ta mig vidare.

Hoppet är kvar, att även jag en dag ska finna den sanna äkta kärleken. Den personen som vill stanna kvar i mitt liv. Tills dess lever jag vidare, jag har min goda tillvaro med min lilla dotter varannan vecka. Mitt jobb har jag som gör en del av min vardag till en trygg och ordnad plats. Styrkan att fortsätta. Livet kanske blir så som jag drömmer om en vacker dag. /Ankie