INGA PENGAR, SÄLLAN MAT OCH TVÅ ALKOHOLISERADE FÖRÄLDRAR

INGA PENGAR, SÄLLAN MAT OCH TVÅ ALKOHOLISERADE FÖRÄLDRAR

Lasarkraft-wp

Har väl aldrig haft en stabil tillvaro innan jag blev 18 år och fick mitt första barn. Barndomen präglades av alkoliserade föräldrar, samt slagsmål dag ut och in.. Då min pappa drack sig redlös varje kväll sen misshandlade mamma.

Minns alla dessa tillfällen så väl från jag var 4 år tills jag var 11år. När jag började 1 klass kom socialen och hämtade mig i skolan, vi skulle flytta till ett kvinnohus i En annan stad. Där bodde vi i ca 1 år tills vi sedan flyttade hem igen. Vi tog över våran pappas lägenhet som det varken fanns el eller möbler i. Mamma fixade dock några madrasser och stearinljus. Så levde vi ett tag.

När jag senare började bli mobbad i skolan ordentligt så började jag slåss för att ”tysta dom” vilket fungerade. Efter 7-8 anmälningar i veckan så tog tillslut socialen mig till en ungdoms anstalt där jag bodde i över 1 1/2år sen skickades jag vidare till fosterfamiljer och olika jourhem..

Ett av ställena jag bodde på vart jag misshandlad psykiskt varje dag, blev även inlåst på rummet eller rum det var en kattvind.. Utan saker i blev ifrån tagen alla mina saker samt att den familjen inte lät mig ha kontakt med min familj. Dom var min nya mamma och pappa sa dom. Efter ett år där så mådde jag så dåligt att jag började med att slåss igen samt testa droger. Rymde hela tiden och bestraffningarna fortsatte. Tillslut insåg socialen att jag inte kunde bo kvar och en anmälan gjordes emot den familj, som senare blev av med sitt familjehemsgodkännande. Jag flyttade till en annan familj men där ifrån rymde jag hela tiden.

Till slut fick jag flytta hem igen till min mamma, jag hann bo hemma i 5-6 månader sen dog min mamma hastigt ifrån oss 16 år var jag då. Vilket resulterade i att jag än en gång blev hämtad av polis som körde mig tillbaka till det första ungdomshemmet jag bodde på. Där blev jag kvar i över 1 år igen, flyttade sen till en fosterfamilj, och samtidigt då blev jag gravid. Fick en egen lägenhet och fortsatte min utbildning jag påbörjat på ungdomshemmet.

Sedan kom min son och hela livet förändrades jag bodde tillsammans med pappan till barnet och livet hade aldrig känts bättre. Idag jobbar jag inom psykiatrin och det jag brinner för är att hjälpa andra. Har i dag 3 barn och underbara vänner. Dock ingen kontakt med min pappa. Brukar ofta få höra att folk tror att mitt liv varit en dans på rosor, att jag va född med silver sked i munnen. Dock är det långt ifrån min historia. Vi hade inga pengar, vi hade sällan mat hemma, men kärlek från min mamma den var så stark och jag tror att det är hennes kärlek som gjort mig till den jag är idag❤

Annons-sida-wp-bred