Härlig avslutning på vårens öppna föreläsningar i Östersund.

Härlig avslutning på vårens öppna föreläsningar i Östersund.

Ostersund publik

Marie Jakobsson Tack för att du delade några timmar av ditt liv med oss, det blev en väldigt speciell kväll för mej, med mycket igenkännande och många aha-upplevelser, och i och med det en väldans massa tårar. Det är mycket jag tar med mej, 4 st F och 3 st B, och jag har redan letat fram en komplimanglåda. Du gav mej så mycket ikväll, tack Christian, och all lycka och kärlek till dej och din familj.
Å du, här är nått till din låda:
Du har ikväll lärt mej att Jag har kraften, och det är väldigt starkt gjort ❤

Anna-Karin Söderlund Vilken makalös kväll du bjöd oss på. Skratt och tårar om vartannat. Nu ska jag bli bättre på att berömma, berätta och be om hjälp. Tack så jättemycket för dina fantastiskt tänkvärda ord och funderingar. Trevlig sommar! 🌸🌞

AnnaLena Zetterberg Tack för allt tänkvärt vi fick med oss hem. Jag tar med mig de”tre B”. Mer beröm både hemma och på jobbet.🍀

Mia Handmark Tack Christian för ikväll! 😊 I morgon ska det göras en komplimanglåda! ❤️

Agneta Lilian Andersson Tack för allt tänkvärt och skratt & tårar, jag ska absolut bli bättre på dessa 3 B du gav oss Berömma.Berätta och Be om hjälp. Det var, en fantastisk kväll du gav av dig själv och dina upplevelser <3

Lena Jönsson TACK Christian !!! Fortsätt sprida glädje , kärlek och inspiration.. Välsignelser till dej och din familj 💖🙏🏻💖

Catharina Tuverud Fd Backström Tack för en otroligt bra och tänkvärd föreläsning 🌼 Du har satt ord på mycket som jag själv försökt sätta ord på. Många nya sätt att se på livet och även tackla det. Tänker åter börja med de 3 B:na och hoppas att det denna omgång ses som styrka och inte som svaghet. Att vara öppen och ärlig om sig själv är en självklarhet men i mitt fall har det inte tagits emot väl alla gånger. Jag tackar för tårarna, skratten och styrkan du förmedlar. Jag kan styrkt i min själ säga som du, att tillsammans klarar vi allt. Tack och ha en toppen sommar 🌸🌻🌸

Erika Nordin Tack för en magisk afton . Tar med mig att bli bättre på att ge beröm , att be om hjälp . Och att sluta fundera på om och varför 🙂 . Trevlig sommar 😃

Linda Moberg Tack för en tänkvärd och trevlig föreläsning. Glad sommar! ☀️

Anita Lampa-nilsson Trevlig sommar till dej o din familj 🌹