HAN VAR OTROGEN MED MIN NÄRMASTE VÄN

HAN VAR OTROGEN MED MIN NÄRMASTE VÄN

Lasarkraft-wp

Hur lär man sig älska tryggt och hur älskar man sig själv? När jag var liten hade jag en ganska otrygg barndom där jag växte upp med föräldrar som inte direkt visade kärlek för varandra. Hur vet man då hur man ska vara i ett förhållande?

Min första pojkvän fick visa mig vid 18 års ålder hur ett förhållande går till. Det var bara det att han hade lite problem själv och efter några år vågade jag se sanningen, att han bland annat inte var trogen och pålitlig. Efter några år till mådde jag så dåligt att jag till slut förstod att jag måste lämna honom.

Efter en tid stod jag hyfsat på benen och träffade en ny man, till sättet långt ifrån den första. Vi gifte oss, fick barn och jag kände mig så lyckligt lottad. Det var ju så här ett förhållande skulle vara, det var så här äkta kärlek kändes. Trodde jag…

En dag efter 11 år sa han att han ville flytta. Strax efter det kom det fram att han hade ett förhållande med min allra närmaste vän. Dubbelt svek! Allt var som en dålig film, en mardröm som inte gick att vakna upp ur. Det som jag trodde var kärlek och vänskap var alltså inte det heller.

Men jag tog mig upp! Jag fick en inre kraft från någonstans och livet börjar ljusna igen. Livet har varit allt annat än lätt på sistone men jag är verkligen stolt över hur långt jag kommit hittills. Så kommer jag kunna lita på någon, vän eller kärlek, efter detta? Jag hoppas verkligen det för jag vill fortfarande uppleva äkta kärlek och tillit. Jag tänker att jag ska våga satsa igen. Nu kan jag lita på att om jag misslyckas igen så har jag min inre kraft och den kommer få mig på benen ännu en gång då det behövs!

Anonym

Annons-sida-wp-bred