HADE MIN DOTTER FÅTT EN HJÄRNSKADA PGA MIG?

HADE MIN DOTTER FÅTT EN HJÄRNSKADA PGA MIG?

Lasarkraft-wp

Jag var på din föreläsning i Motala 14 Mars och måste säga det att din berättelse berörde från första stund. Men när du började berätta om dina 3 B och du kom till den punkten då du berättade att det hade gnagt i ditt huvud om din skada hade blivit värre pga att du låg och försökte göra din kompis uppmärksam på att något hänt. Och när du ställde frågan till din doktor.

 

Det är så att jag har tre barn, den yngsta är född 11 sep 2003 (samma natt som Anna Lindh avled)

Hösten 2006 när hon hade fyllt 3 precis stod hon och jag på trappen ute för att ta emot storebror när han kom hem från skolan.

 

Beatrice klättrade då upp på trappräcket vid ett obevakat tillfälle å föll ca 3m rakt ner i grus och bland cyklar.

Dum som jag var lyfte jag upp henne, ringde min man å tog bilen till akuten i Motala. När vi väl kom till Universitetssjukhuset med ambulans hade hon piggnat till så de tyckte inte att det behövdes någon röntgen.

 

Det där har gnagt i mitt huvud och oroat mig massor, hon har haft olika problem med hörseln, skolan mm

De började prata om att göra en utredning på henne pga att hon har varit utanför i skolan mm de pratade om Asperger.

Då när de pratade om detta så blev vi slussade till en bra läkare som lyssnade och förstod min oro att henne problem kunde ha att gör med hennes fall, har gått och oroat mig för en hjärnskada pga fallet.

Vi fick en röntgen av hjärnan och där fann de inga fel.

 

Vi stod även på oss att byta skola.

Efter några månder kom skol läkaren på besök till den nya skolan. Hon ringde då och så att alla bekymmer var borta.

Om vi inte stått på oss att byta skola kunde hon ha fått diagnosen Asperger och då hade ju den i så fall varit miljöbettingad, hur många barn är det som får diagnoser pga av att miljön för de är annorlunda?

Och det var underbart att få veta att hon ingen skada hade pga fallet.

 

Man anklagar sig som förälder väldigt mycket !

Så då när du berättade att du äntligen fått svar på din fråga fick jag tårar i ögonen och rysningar.

Nu har hon snart gått i den nya skolan i 3 år. Har kompisar och bra betyg.

Annons-sida-wp-bred