Galet kul och underbar publik på "Mindfuckness" i Helsingborg med min eminente parhäst Pontus Ströbaek!

Galet kul och underbar publik på ”Mindfuckness” i Helsingborg med min eminente parhäst Pontus Ströbaek!

Carin Winberg Och ett par galet roliga och underbara herrar på scen….

Helena Dahlgren Jag säger bara – se denna föreställning! Var den än går. En balans mellan svårt och skratt blandat med mjukt skarpa tänkvärda uppmaningar som att ta reda på vem du är, vad du vill, att skita i att tänka utanför boxen, att tacka, berömma och uppmuntra våra goda medmänniskor som vi alla är. Tankeläsning – funkar inte. Säg!
Tack för en härligt härlig kväll

Mia Andersson En mental käftsmäll, med kärlek. Tackar ödmjukast för den och går vidare med en ny syn på mitt inte jag. ❤

Jessica Mellstål Tack för en magisk och inspirerande kväll ❤ Den bästa föreläsning jag varit på all time. Helt omvälvande och något jag inte hört eller sett förut. Detta var på riktigt!! Äntligen trillade polletten ner för mig. Jag har ju egentligen fattat hela tiden (tillhör ju dom 14 procenten ) men inte vågat tro det är så enkelt.

Pia Ek Tack för en känslosam, tänkvärd,rolig, galen och alldeles underbar kväll!

Marie Thelandersson Grabbar ni gav mig en skön kick boost energi ikväll T om min gamla mamma hängde på och fick sig en tanke ställare

Maria Björk Tack för en superbra och inspirerande föreläsning! Ni fick mig att tänka till flertalet gånger under kvällen. Bra att allvar blandades med en gnutta humor Den där Pontus var en skämtsam man Berörd av din historia Christian och önskar dig all lycka i framtiden

Maria Björk Haha min fina syster! ❤ Vi är alla bra på olika saker jag älskar dina upplyftande inlägg på din logg

Lotten Sandström Tack för en inspirerande kväll med bekräftelse på att jag är på ”rätt” väg 🙂

Madelen Löw Tack för en inspirerande föreläsning. Nu har jag en del jag kan tillämpa i min egen föreläsning med weriseagain.org Tack än en gång för en underbar kväll

Katarina Streeter Tack Christian för en verkligt fin, rolig och tänkvärd kväll!

Pia Löfvenmark Många funderingar efter en trevlig kväll med både allvar och hjärtliga skratt. Tack Christian och Pontus

Madelen Tjörnby Fylld med glädje, energi och eftertänksamhet och tre B.n. Jättebra föreläsning! Tack.

Violeta Nilsson Tack för en inspirerande kväll fick en del att tänka på. Blev dock lite besviken på att du inte gifte dig med tjejen i passagen .

Malin Holmgren tack för en inspirerande och trevlig kväll =)

Eva Hydén Krafman Jätte bra och många nya tankar 🙂

Morgan Nilsson Bra jobbat….. härlig boost ,tack

Carina Holmqvist Tack för en fantastisk o tänkvärd kväll

Isabelle Rosell Tack Christian för din starka historia!

Tessan Fröken Rååsa Sandin Kanon föreläsning

Sandra Green Tack för en inspirerande kväll

Carina Malmstedt Jag säger bara

Marina Didic Edefell Lysande…

Camilla Leek Wilensjö Stort tack för en fantastiskt tänkvärd och inspirerande kväll!