FUNKTIONSHINDRAD VÅLDTAGEN OM OCH OM IGEN…

FUNKTIONSHINDRAD VÅLDTAGEN OM OCH OM IGEN…

Lasarkraft-wp

 

Jag är en 24 årig tjej som  förlorade oskulden genom en våldtäkt av en taxichaufför förra året. Han sa givetvis att jag inte fick berätta för någon. Sen när jag polisanmälde så bad han sina vänner att våldta och misshandla mig. Så jag har blivit våldtagen upprepade gånger sedan dess. Jag har aldrig haft samlag frivilligt.

En annan gång blev jag våldtagen av en granne som knackade på dörren och bad om Alvedon.

Jag har även blivit våldtagen av en främmande man när jag var ute med hunden. En kille drog med  mig in ett hyreshus. Först ner till källaren, han låste dörren och satte sig framför så att jag inte kunde komma därifrån. Där började han kyssa mig och ta på mig under kläderna. Efter ett tag sa han att jag skulle få gå, men då drog han med mig upp för trapporna och in på vinden. Där han våldtog mig I ett vindsföråd, direkt på ett betong golv. Jag blev även gravid av den händelsen, men fick missfall.

Jag har även varit med om ett överfall, där jag blev allvarligt brännskadad i underlivet, med två operationer som följd. En extremt jobbig händelse. när jag var tvungen att åka till sjukhuset varannan dag i fyra månader, även på helgen, för att få det att läka.

Polisen har svikit mig. Alla ärenden är nedlagda. Pga att gärningsmännen inte har slagit eller hotat mig. Killarna hävdar även att jag ville. Att det var frivilligt från min sida.

Det jag har svårt att acceptera efter övergreppen, är känslan av att inte få bestämma över min egen kropp. Och själv få avgöra vad jag vill och inte. Ibland har jag önskat och velat dö för att slippa lida. Jag har känt att jag inte orkar kämpa mer. Att min framtid är förstörd.

Men jag lever, min livsgnista har inte slocknat än. Det gäller ”bara” att inte ge upp.

Jag har även utvecklat en självsvälts problematik och även ett självskade beteende efter det som hänt, men jag börjar sakta känna mig starkare och kämpar på så gott det går.

Jag har även PTSD post traumatiskt stress syndrom. Och ett medfött funktionshinder som påverkar min förmåga att försvara mig. Jag kan tex inte springa ifrån platsen. Jag hamnar i frozen fright där min kropp stänger av. Som är det sättet som dem flesta våldtäktsoffer hamnar i. Vilket polisen inte anser är ett ”godkänt” sätt att reagera på.