Föreläsningar - Mindfkness

KOMMANDE ORTER

--- --------- -----

PRIS: 375 KR

(Ljudbok, värde 223 kr ingår)

Bokningen är bindande. Biljett kan överlåtas men återbetalas ej. Länk för nedladdning av ljudboken skickas ut till beställarens mejladress efter föreläsningen och kan inte bytas till inbundet exemplar. Vill man inte ha ljudboken ger det ej avdrag på biljettpriset.

Mer info: se nedan

PUBLIKSUCCÉN RULLAR VIDARE!

För att lära dig hantera, och sedan få till en bestående förändring, krävs det ofta att du tänker annorlunda. Men hur går det till rent konkret? Vilka faktorer kan hjälpa till att driva oss framåt? Och framför allt; hur förbereder man sig på förändringar?

Vi människor är makalösa på att ställa om till förändrade livssituationer och den här föreläsningen liknar ingen du varit på tidigare. Du tas med på en inspirerande livsberättelse med fokus på förändringens olika faser. Det blir hög igenkänningsfaktor, skratt och allvar från en föreläsare med mycket självdistans och glimten i ögat. Dessutom kommer du få konkreta verktyg att omedelbart använda både i det privata och i din yrkesroll.

UR FÖRELÄSNINGEN:

* Hur du bäst fixar en tuff utmaning

* 3 makalöst bra tips!

* Förändringens olika faser

* Ditt eget ansvar i processen

* Varför vi blir starkare tillsammans

...och allt inlindat i en inspirerande livsberättelse!

Kom själv, ta med dina vänner eller hela arbetslaget på en kväll som garanterat kommer lämna avtryck!

***Vad tyckte publiken senast? KLICKA HÄR! ***

Christian Wass möter varje år tusentals människor på företag, organisationer och på sina öppna föreläsningar runt om i landet. Få kan tala om förändringsarbete med samma trovärdighet och blanda allvar med en avslappnad humor. Han har blivit utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA och blivit nominerad till talarpriser. Christian driver även en av Sveriges största facebooksidor, ”Vi har kraften c/o Christian Wass”, med över 100 000 följare.

Mer om Christian  KLICKA HÄR! 

Längd: 18.30 - ca 20.30,  inkl 10 min paus.

Biljettpris: 375 kr

(Ljudbok, värde 223 kr ingår)

Bokningen är bindande. Biljett kan överlåtas men återbetalas ej. Ljudboken delas endast ut på plats vid uppvisande av biljett och kan inte bytas till inbundet exemplar. Vill man inte ha ljudboken ger det ej avdrag på biljettpriset.