"Helt fantastisk föreläsning! Med sin närvaro, värme och humor träffade Christian rätt in i hjärta och hjärna." Marie Wallqvist, Stenungsund                                                

VÄLKOMMEN!

Vi människor är makalösa på att ställa om till förändrade livssituationer. Men hur går det till rent konkret? Vilka faktorer kan hjälpa till att driva oss framåt? Och framför allt; hur förbereder man sig på förändringar?

I den här föreläsningen tas du med på en inspirerande livsberättelse med fokus på förändringens olika faser. Det blir hög igenkänningsfaktor, skratt och allvar från en föreläsare med mycket självdistans och glimten i ögat. Dessutom kommer du få konkreta verktyg att omedelbart använda både i det privata och i din yrkesroll.

Kom själv, ta med dina vänner eller hela arbetslaget på en kväll som garanterat kommer lämna avtryck!

Christian Wass möter varje år tusentals människor på företag, organisationer och på sina öppna föreläsningar runt om i landet. Han har blivit utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA och blivit nominerad till talarpriser. Christian driver även en av Sveriges största facebooksidor, ”Vi har kraften c/o Christian Wass”, med över 100 000 följare.

Längd: 18.30 - 21.00, dvs 2,5 h inkl 15 min paus.​

Läs vad åhörarna nyligen sagt om föreläsningen. Klicka här.

​BILJETTYPER:

Normal: 295 kr (+ 20 kr bokningsavgift, inkl moms)

Guld​: 450 kr (inkl moms & ett signerat ex av min självbiografi "Invalido - på ett ögonblick förändrades allt". Läs om boken här.)

Har du frågor eller känner dig osäker kan du alltid ringa 0771-12 14 00 (kontorstid) eller mejla kontoret@swedcon.se , så hjälper de dig.

KOMMANDE ORTER

30/5 KINNA BOKA

31/5 SKÖVDE BOKA