Fantastiskt skön energi från publiken under min föreläsning på Kungsbacka Teater!

Fantastiskt skön energi från publiken under min föreläsning på Kungsbacka Teater!

Theresé Petersson Johansson Tack för ännu en otroligt bra och inspirerande kväll. Jag va och lyssnade på dig i Varberg för några veckor sen, och kan med handen på hjärtat säga att du är en av mina idoler. Stort tack än en gång, för att du är DU. 💙

Veronica Söderberg-Dufva Tack för dina 3 ben, det kan man ju tolka som man vill,men insåg att du besitter en stor portion humor. Du levererade många viktiga känslor och ord.Tackar allra ödmjukast för det.

Anna Wärmby Fd Abrahamsson Tack för all klokenskap. Känner igen mig i mycket bla att vandra i den där varförkoridoren. Du är fantastisk!

Anna Weijmer Tack för alla fina citat. Nu skall jag börja samla på beröm i en fin ask.💕

Wanja Andersson Tack för kloka ord ❤️ Det är inte alltid hur man har det utan hur man tar det, det är jag övertygad om. Tur eller otur. Halvtomt eller halvfullt glas. Hur jag väljer att tänka är upp till mig själv❣️

Gunilla Berntsson Tack för en fantastisk kväll Christian Wass❤ Du bjöd verkligen på dig själv och mycket klokskap✨

Lisbeth Johansson Tack för en imponerande och inspirerande kväll .Ensam är inte alltid stark💙

Berit Andersen Persson Tack för fantastisk kväll…Kände igen mig på så många punkter…

Magdalena Janze Berörande och viktiga ord du delade med dig av ikväll. Öppenhjärtigt och fint. Tack!

Lena Svanberg Fantastisk kväll, tar särskilt med mej positiv förstärkning. 💐

Daniel Eliasson Mycket givande föreläsning, stort tack.

Monica Jonsson Berörande och väckte mycket tankar❤ tack

Lynette König Tack för en jättebra givande föreläsning. ❤

Kc Forthuber Collin du är fantastisk!