Fantastisk respons efter föreläsningen i Borås!

Fantastisk respons efter föreläsningen i Borås!

10352751_529853497193898_6255169065906444083_n

Kommentarer efter föreläsningen:

Susanne Erlandsson Tack Christian för en mycket bra föreläsning som berörde på djupet. Tar med mig mycket av dina visa ord både i arbetet som personlig assistent och som människa. Tack!

Christina Hallgren Tack Christian Wass för en helt suverän föreläsning som ger oss både eftertanke, glädje, mod o insikten om att ingenting är omöjligt. Eddie Hallgren o Christina Hallgren

Marie Rosén Fd Svensson Tack för en mycket bra föreläsning som berör på djupet. Mycket kloka och visa ord på vägen. En insikt att inget är omöjligt…..men det omöjliga kan ibland kanske ta lite längre tid. Du utstrålar sånt lugn och sån styrka. Är glad att fått möjligheten att se din föreläsning. Tack

Pia Heinonen Tack Christian. Fantastisk föreläsning som alla borde gå på. Gråt o skratt men motiverande och berörande.

Mari Lundin Tack Christian. När man börjar gråta under en föreläsning, så vet man att det du säger och tar upp vad det gäller förändringar i livet, berör starkt, och jag inser min egna styrka. Bamsekram till Dig

Fatima Ceric Tack Christian för underbart föreläsning, djupt berört! Livet kan inte ge mig så många hårda slag, hur många ggr jag kan resa på mig! Och för varje gång man faller, reser man upp sig starkare och starkare!

Lottis Bengtsson Du är definitivt inte ”tom” i skallen tack för att du Berättade Berörde och Belönade oss med din föreläsning

Erika Nemeth Tack snälla Christian för en mycket berörande föreläsning och en fantastisk kväll 🙂

Marie Wassholm Tack för en mkt bra föreläsning..tänkvärda ord

Helena Åström Tack för en mkt tankevärd föreläsning

Yvonne Cedergren Tack för ännu en fantastisk stund med ord och visdomar som berör och ger hopp.

Monika Söderberg Härlig föreläsning ger mycket inspiration tack för en härlig kväll 😀

Catarina Viktorsson En del bygger vindskydd andra bygger väderkvarnar💫 tack för en fantastisk berättelse

Ann-Sofie Sörensen Tack Christian för en bra och härlig föreläsning som berörde på djupet. Tar med mig mycket ifrån den här kvällen Du är mycket duktig föreläsare. Tack!

Heléne Svensson Jag vart tagen och fick med mig energi och kloka ord på min egen strävans väg… Må jag hitta min stig som du funnit din! Tack