EMPATILÖS & OTROGEN STAL TVÅ ÅR AV MITT LIV

EMPATILÖS & OTROGEN STAL TVÅ ÅR AV MITT LIV

Lasarkraft-wp

De har gått drygt 2 år sen mitt helvete började…

Lite bakgrundshistoria: Träffade som jag trodde min livs kärlek på hösten 2005, en barndomskamrat som jag inte ”träffat” på 30 år! Hans & min familj umgicks ofta i vår uppväxt. Vi vart störtförälskade & kunde inte hålla oss ifrån varandra! Han var sambo med deras barns mor, redan där skulle jag tänkt till för de var jag som fick tjata på honom att göra ett värdigt avslut till henne!

Vi flyttade ihop & levde ett bra liv i nästan 8 år! Eftersom jag hört lite hur han behandlat sina barns mor så pratade vi ofta om de här med otrohet, jag var/är väldigt bestämd med att de inte är ok, de visste han! Efter att han gjort slut på en fest i fyllan i maj 2013, så börjar helvetet. Han kom tillbaka fyra gånger på ett år, första gången redan i juli samma år! Jag älskade han fortfarande så jag ville så gärna lita på honom, nu efteråt har jag förstått att detta gjorde att jag knäcktes ännu mer. Jag visste inget om hans otroheter under vårt förhållande,  ( han hade 30 års erfarenhet av de så han var/ är bra på att dölja) jag fick till mig mer & mer, kvinnorna berättade helt plötsligt

De var inga roliga historier ska jag säga! Att han varit hos en älskarinna så fort han kunde, när jag var bortrest eller jobbade, detta pågick under de sista 2 månader vi var sambos. Att han haft trekanter flera år innan han lämnade, helt otroligt vilket svek. Sista gången han kom tillbaka var i feb. -14, då hade hans nya (samma kvinna som han bor med idag, mer om de senare..) lämnat honom, pga att han inte kunde avsluta sitt förflutna, oj vad jag fick höra då, hon var en bitch, hon var inte vatten värd & henne skulle han aldrig mer ha något med att göra…

Vi träffades från feb- juni, då dök den älskarinna som han varit med under vårt förhållande upp igen, hon berättade att dom träffas parallellt med oss under hela våren😠 detta har jag så svårt att få in, varför då? Så sjukt att en man som sårat mig så mycket redan, knäckte mig totalt! Han är totalt empatilös, bryr sig inte om hur han gör med andra människor , som dessutom älskar han. De här har inte bara skadat mig, många i vår närhet har också mått dåligt över hur han handlat, t.ex min dotter som växt upp med honom från 13 års ålder.

Har inte haft någon kontakt på ett år nu förutom några snabba möten & sms, han har också skött andra saker mycket dåligt, han är fortfarande skyldig mig pengar även om jag fått de mesta. Eftersom vi har många gemensamma kompisar & att min släkt umgås i samma kretsar som honom så är de oundvikligt att vi kommer att träffas, min mamma lever dessutom med hans morbror!! ( träffas på ” gamla dar”) Sen augusti -14 är han tillsammans med den ”nya” igen hon som lämnade honom, dom bodde 25 mil ifrån varandra men nu har hon flyttat till honom! Denna kvinna känner jag inte men har inget övers för henne, hon har  gjort hela situationen värre många gånger, de handlar väl om henne & hennes bakgrund men jag tror att dom förtjänar varandra idag😃 hon får väl sitt hon också en dag, men hon bör ju vara förberedd eftersom hon läst min blogg där jag berättat hela historien!

De har alltså gått 2 år som jag mått mycket dåligt, 2 år som jag blivit bestulen på , för om han gjort annorlunda & avslutat vår relation på ett värdigt sätt hade jag inte behövt mått så här! Kan tilläggas att han inte någon gång tagit på sig något att han handlat fel, därav min övertygelse att han är empatilös, tror att han skulle behöva ta tag i sitt liv & rannsaka sig själv en gång för alla! Jag har bearbetat från dag 1, både hos vänner & professionellt , så jag ser ljust på framtiden.

Annons-sida-wp-bred