Anlita Christian

En föreläsning som gör skillnad - på riktigt...

För att lära dig hantera, och sedan få till en bestående förändring, krävs det ofta att du tänker annorlunda. Men hur går det till rent konkret? Vilka faktorer kan hjälpa till att driva oss framåt? Och framför allt; hur förbereder man sig på förändringar?

Vi människor är makalösa på att ställa om till förändrade livssituationer och den här föreläsningen liknar ingen du varit på tidigare. Du tas med på en inspirerande livsberättelse med fokus på förändringens olika faser. Det blir hög igenkänningsfaktor, skratt och allvar från en föreläsare med mycket självdistans och glimten i ögat. Dessutom kommer du få konkreta verktyg att omedelbart använda både i det privata och i din yrkesroll.

Ur föreläsningen:

* Hur du bäst fixar en tuff utmaning

* 3 makalöst bra tips!

* Förändringens olika faser

* Ditt eget ansvar i processen

* Varför vi blir starkare tillsammans

...och allt inlindat i en inspirerande livsberättelse!

Se omdömen från andra uppdragsgivare: KLICKA HÄR

Kommentarer efter föreläsningar för allmänheten: KLICKA HÄR!

Tillfällen:

Personalutveckling

Ledarskapsutveckling

Teambuilding

Inspirationsboost

Längden på föreläsningen kan varieras från 45 – 150 min.

MER OM FÖRELÄSNINGEN...

Varje dag ställs människor inför sitt livs tuffaste match. Vad den utlösande faktorn är har mindre betydelse eftersom vi alla har våra egna referensramar. Något som för dig kan te sig i det närmaste obetydligt, kan för någon annan vara oerhört traumatiskt. Det beror helt på vad vi har för tidigare erfarenheter och var vi för tillfället befinner oss i livet. Det finns ingen generell måttstock för den inre smärtan. 

Min, hittills, största utmaning i tillvaron inleddes när jag som tjugoåring dök jag från en badbrygga, hamnade fel och bröt nacken. Sedan dess är jag förlamad från bröstet och nedåt samt delvis i armarna. En total och stenhård omstart av livet tog sin början men jag har tagit mig vidare. Mycket tack vare min familj, vänner och fantastisk vårdpersonal men också tack vare min egen kraft. En kraft jag inte innan olyckan trodde mig besitta, men som likväl funnits där när den behövts som mest.

Vad har jag lärt mig som du kan använda dig av i ditt liv?

Det som förenar oss och som utvecklar vår inneboende kraft, är de lärdomar vi gjort längs vägen. I föreläsningen presenterar jag ett antal konkreta verktyg som jag vet fungerar i det verkliga livet. Mellanmänskliga verktyg som varit oerhört viktiga på min livsresa och som du omedelbart kommer kunna använda dig av. Både i din yrkesroll och privat.

Jag lovar inte att min föreläsning kommer förändra ditt liv i grunden, men jag lovar dig att du kommer:

  • skratta
  • bli berörd
  • reflektera över ditt liv
  • få nya perspektiv

CHRISTIAN WASS - TALARE & FÖRFATTARE

"När det blåser upp till storm bygger en del vindskydd, andra bygger väderkvarnar."

Jag är civilekonom och f.d. aktiemäklare, som numera är en flitigt anlitad föreläsare i både Sverige och Norge. Som föreläsare har jag mött tusentals människor på företag och organisationer av varierande storlek och levererar alltid mitt budskap med både värme och humor.

Jag blev utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA 2010, var nominerad till Stora Talarpriset 2012 och samma år kandidat till Augustpriset med min självbiografi, ”Invalido – på ett ögonblick förändrades allt”. Min facebooksida, Vi har kraften, är en daglig inspiration för den som vill ta del av andra människors livserfarenheter och växer med raketfart.

Läs mer om mig HÄR!