ADHD, AIDS & PEDOFILI – MEN JAG HAR KRAFTEN!

ADHD, AIDS & PEDOFILI – MEN JAG HAR KRAFTEN!

Lasarkraft-wp

När jag var sju år dog min pappa i en hjärtinfarkt. Mamma blev ensam med oss barn och allt vad det innebar. Med rätt hjälp och stöd tog jag pappas död relativt bra. Jag hade kraften. I tonåren slog det mig plötsligt att jag inte var som andra. Det kändes som att jag inte blev förstådd…. kände mig aldrig som en i gänget!

Nu femton år senare vet jag att jag har ADHD och jobbar hårt för att ha en fungerande vardag. Jag har kraften. Träffade en man när jag var i 20-års åldern, han blev några år senare far till mitt barn. Men det visade sig att han var sjuk i aids och inte hade många år kvar att leva. Han valde att åka till sitt hemland där han levde två år innan han gick bort. Jag levde flera år i total chock och trodde aldrig jag skulle ens orka le. Men jag hade kraften.

För några år sedan fick vi reda på att vi har en ingift pedofil i släkten, det visar sig att han även gjort mitt barn illa. Polisanmälde händelsen men åklagaren hade inga bevis. Hatet jag kände höll på att förtära mig. Jag fokuserade på mitt barns välmående. Jag hade kraften.

Mitt barn har stora svårigheter med ADHD och Asberger. Kämpade många år med att han skulle passa in. Nu förstår jag att han är den han är varken mer eller mindre. Och jag älskar honom till oändligheten och vidare, men varje dag är en kamp. Jag har kraften att klara även detta.

Sist men absolut inte minst så gick min älskade mamma bort i cancer för sex år sedan, hon var mitt allt. Jag kunde inte förstå hur jag skulle kunna leva en dag utan henne. Men efter månader av sorg, tårar och förtvivlan reste jag mig igen. Jag hade kraften även denna gång. Nu vet jag inte hur många fler gånger jag orkar resa mig. Men jag vet att jag har kraften som krävs för att ta nästa steg och nästa…